Kaartverkoop & coronamaatregelen

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over de coronamaatregelen en de gevolgen voor ons festival, zodat u weet hoe wij als festivalorganisatie hiermee omgaan en wat dat voor u betekent als bezoeker. Daarbij is het belangrijk te weten dat wij in aanloop naar en tijdens het festival ons houden aan de dan geldende coronamaatregelen, zoals die zijn opgesteld door het RIVM en de Rijksoverheid. 

Veiligheid

Wij doen er alles aan om voor onze bezoekers, musici en medewerkers een veilige festivalbeleving te creëren. Van onze bezoekers verwachten wij dat zij zich ook aan de dan geldende richtlijnen houden. Zo maken we er samen een fantastisch én veilig festival van. 
Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunt u die mailen naar office@organfestival.nl

Kaartverkoop

De kaartverkoop gaat vanwege de coronarichtlijnen dit jaar anders dan gebruikelijk. Er worden geen kaarten aan de deur verkocht. De orgelconcerten en concoursrondes zijn nu alleen toegankelijk wanneer u vooraf een ticket hebt gekocht. Ook voor de gratis activiteiten en concerten is vooraf reserveren noodzakelijk. U treft bij ieder concert hiervoor een link aan.

Voor het reserveren van zitplaatsen bij de gratis toegankelijke Stadsorgelconcerten op dinsdagavond 20 en donderdagmiddag 22 juli worden dit jaar € 3,50 reserveringskosten in rekening gebracht. Als u echter ook een toegangskaart voor een van de concoursrondes koopt, ontvangt u dit bedrag als korting terug!
Ook gelden aantrekkelijke kortingen bij het reserveren voor meerdere festivalconcerten. Dit ziet u in het bestelproces. 

Beperkte capaciteit

Het aantal kaarten dat het Internationaal Orgelfestival Haarlem kan verkopen, is vanwege de maatregelen beperkt. Wij gaan nu uit van de capaciteit zoals bekend gemaakt op 28 mei jl. Het is mogelijk dat op een later tijdstip meer kaarten beschikbaar komen vanwege veranderende maatregelen. Wij zullen dit zo spoedig mogelijk bekendmaken via de website, onze sociale media en de nieuwsbrief.

Restitutie kaarten vanwege corona

Mochten wij onverhoopt vanwege coronamaatregelen het festival moeten annuleren of het aantal bezoekers verder moeten beperken, dan restitueren wij de kosten van de gekochte kaarten volledig.